23 Eylül 2009 Çarşamba

Nereden nereye...


Fotoğraf 2006 yılında Ted'de düzenlenen Cumhuriyet Kızları challenger turnuvasından. Caroline Wozniacki'nin Junior Wimbledon'ı kazandığı sene. Bizde o vesileyle "TenisTürkiye" adına röportaj yapmıştık kendisiyle.

O yıl kariyerinin ilk challenger şampiyonluğuna İstanbul'da ulaşmıştı. Ondan sonra da çıkışını yaptı zaten, o tarihten bu yana 3 ITF Challenger ve 6 Wta turnuva şampiyonluğu ekledi künyesine. Son olarakta Amerika Açık finali. Geçen 3 senenin özeti budur, Junior zamanlarından beri en sevdiğim tenisçiler arasında zaten, onun basamakları birer birer tırmanışını izlemek büyük keyif..

Yalnız bu yazının amacı Caro'yu övmek değil aslında, geçtiğimiz günlerde bir Polonya gazetesine verdiği röportajda açıkçası kendisine yakıştıramadığım bir söz söylemiş.

Gazetecinin ileride çıplak poz vermeye nasıl baktığı sorusuna şöyle demiş; "İmkansız, böyle bir şeyle alakam olmaz. Beni bunu yapmaya ikna edemezler. Para mı ? Beni çıplak poz vermeye ikna edecek bir para yok. Bırakalım da Kournikova onlar için poz versin."

Her ne kadar gazetecinin sorusu uygunsuz ve saçma olsa da böyle bir cevap hiçte hoş olmamış, ondan daha olgun bir cevap vermesini beklerdim.. Ha birde Playboy'a soyunan bir Harkleroad var, eğer soyunmaya bikinili pozlarıda dahil edeceksek, Caro'yu da yakında görürüz diye düşünüyorum.

0 yorum: