13 Mart 2010 Cumartesi

İlk sürprizler



Indian Wells'de 2. tur maçları dün gece oynanan maçlarla başlarken turnuvanın ilk sürprizleri de yaşandı.

İlk turda Rybarikova'yı rahat geçen Justine Henin, Gisela Dulko'ya 6-2 1-6 6-4'lük üç set sonunda mağlup olup turnuvaya veda etti. Bir diğer sürpriz de 7 numaralı seri başı Na Li'yi eleyen Britanyalı Elena Baltacha'dan geldi.

Maria Sharapova'da vatandaşı Vera Dushevina karşısında günün geri dönüşüne imza attı. İlk turu bay geçen Sharapova turnuvadaki ilk maçında 4-6 3-5'den geri dönüp turu geçmeyi başardı.

Henin hakkında yorum yapmak için erken, bir kaç turnuva ve özellikle toprakta neler yapacağını görmek gerekiyor. Na Li'nin yenilgisi ise çok şaşırtıcı değil, inişli çıkışlı performansı devam ediyor..

Bana soracak olursanız turnuvanın şu ana kadarki en büyük sürprizi Craybas'ın üçüncü tur görmesi. İlk turda vasat rakibi karşısında rahat geçti, ikinci turda da Lisicki sol bileğindeki sakatlığı nedeniyle çekilince kendini üçüncü turda gördü. Wta'de tenisini izlemeye katlanamadığım yegane hatun sanırım.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Henin nasıl başardıysa artık o berbat servıslerle vasat oyuncu Dulkoya kaybetti.İlk sette nce 4-1 geri düştü sonra toparlanıp tekrar alcak derken kaybettı,2.sette bıraz olsun toparlansada sankı maçı kafasında bıtırmiş gibi yine istikrarlı biçimde berbat serrvis atıp kendi kendine yenildi.Sharapova ise tam tamına ecel terleri döktü,bana göre Dulko ne kadr kötü oyuncuysa Vera ondan dahada kötü bi oyuncu.İlk set 6-4 ıkıncıde 5-3 yine öndeyken maçı bitiremedi ondan sonra Sharapovanın müthiş bi dönüşle maçı kazandığı zannedılmesın çünkü Verayı yenmek içn sadece servıslere azcık tutunması yeterliydi ve Sharapovanın bunu çakması 3.setibuldu.Sonuçta vasat bi maç oldu.