18 Mart 2010 Perşembe

IW'den kısa kısa #4




Indian Wells erkeklerde çeyrek final eşleşmeleri dün oynanan maçlardan sonra belli olurken bayanlarda da ilk yarı finalistler belli oldu.

Kuşkusuz günün en büyük sürprizi yarın 31 yaşına girecek olan Ivan Ljubicic'den geldi. Turnuvadaki iki maçında da üç setlik galibiyetlere imza atan Djokovic, bu kez 2 sette yenilmekten kurtulamadı.

Diğer çeyrek finalistlere de baktığımızda ufukta bir Nadal - Murray finali gözüküyor diyebiliriz. Nadal'ın tarafına baktığımızda onu zorlayacak bir isim yok. Bu açıdan Murray'i biraz daha zorlu maçlar bekliyor. Çeyrekte Soderling, yarıda muhtemel Roddick maçları var. Nadal'ın tablo itibariyle şampiyonluk için ağır bastığını düşünüyorum.

Bayanlarda da ilk yarı finalistler Radwanska ve Wozniacki oldu. Çok yakın arkadaş olan ikili yarı finalde birbirleriyle eşleşti. Güzel bir maç olacağı kesin, buraya gelirken Wozniacki üç tane üç setlik maç oynarken, Radwanska ikinci turda Chakvetadze'yi üç sette geçtikten sonra Dulko, Bartoli ve Dementieva'yla rahat iki setlik maçlar oynadı. Bu maçı kazanan şampiyon olur gibi geliyor bana.

0 yorum: