30 Mayıs 2010 Pazar

İlk çeyrek finalistler



Roland Garros'da dördüncü turun ilk bölümü tamamlanırken bayanlarda mükemmel bir maça tanıklık ettik.

Wozniacki'yle Pennetta arasındaki üç saatlik maç tam bir kapışma şeklinde geçti. İlk iki setin tie break'te sonuçlandığı maçta oynanan tenis üst düzeydi. Sanırım turnuvanın en güzel maçlarından biri oldu. Sürekli uzun ralliler ve iki taraftan da harika bir defans izledik. Özellikle Wozniacki ara ara Nadal'dan esintiler sundu. İlk sette Pennetta'nın kaçırdığı set puanı şansları maçın dönüm noktası oldu.

Dünden kalan maçta Henin, Sharapova'yı 6-3'lük son setle geçmeyi başardı. 2010'un en iyi isimlerinden Venus Williams ise bir önceki turda oldukça zorlu bir maç oynayan Petrova'ya iki sette yenilmekten kurtulamadı. Petrova'yı böyle maçlar kazanırken görmek çok güzel. Schiavone ve Dementieva'da diğer çeyrek finalistler oldu.

Erkeklerde Berdych, Murray'in çekirge vari sıçrayışlarına 3 sette son verirken, geçen senenin finalistleri Federer ve Soderling'de çeyrek finalde birbirlerine rakip oldular. Tsonga ise ilk seti kaybettikten sonra kasığındaki sakatlık sebebiyle maçtan çekilmek zorunda kaldı.

0 yorum: