28 Haziran 2010 Pazartesi

4. turun ardından #2



Erkeklerde de çeyrek finalistler belli olurken, Federer, Nadal ve Murray 3 setlik rahat maçlarla galip geldiler.

Nadal'ın rakibi Ferrer'i 5 sette geçen Soderling oldu. Yine hikayesi olacak bir maç bizi bekliyor. Murray, Tsongay'lya Federer ise Berdych'le karşılaşacak. Bu maçlarda harika duruyor.

Beni en çok şaşırtan sonuç Hewitt'in Djokovic'e yenilmesi oldu. İlk iki seti kazandıktan sonra Djokovic oldukça zorlanmaya başlamıştı, yine nefes almada problemler yaşadı ki yüzünden de anlaşılıyordu. Hewitt 3. seti alınca döndü bu maç dedim, dördüncü setin başında servis kırdırsa da sete döndü ve 4-4 30-0'a kadar harika oynadı Hewitt, işte bundan sonra ne oldu bilmiyorum. Öldürücü darbeyi vurmasını beklerken 8 sayı üstüste kaybetti Hewitt, hele kendi servisinde 2 basit 2 çift hata yaptı ki akıllara zarar.

Djokovic'in rakibi ise Yen-Hsun Lu oldu. Lu kariyerinin en iyi maçını oynadı Roddick'e karşı, ha sürpriz mi bu sonuç derseniz, pekte değil Roddick'in hazır olmadığı gün gibi açıktı. Yine de Roddick'e karşı 2 tie break alıp, final setinde 9-7'yle galip gelmesi büyük başarı. Maç boyu yalnız bir kere servis kırabildiğini de hatırlatayım.

0 yorum: