28 Haziran 2010 Pazartesi

4. turun ardından



Bayanlarda 4. tur maçları tamamlandı ve çeyrek finalistler belli oldu. Günün maçında Kim Clijsters, Henin'in Wimbledon hayaline son verdi.

Kimmie maça hiçte iyi başlamamasına rağmen kendine gelmeyi başardı. Henin'de yerde kaldığı bir pozisyonda sağ dirseğinden sakatlık yaşadı. Basın toplantısında durumun ne olduğu bilmediğini ama çok ağrısı olduğunu söylemiş.

Günün bir diğer dört gözle beklenen maçı ise Serena'yla Sharapova arasındaydı. Güzel bir maç oldu eğer Sharapova tie break'te yakaladığı 3 set puanından birini kullanabilseydi farklı bir sonuçta çıkabilirdi. Yine de Masha'nın son dönemde sakatlığından kurtulduğunu ve servislerinde de belli bir istikrar sağladığını görmek güzel.

İkinci çeyreğin sürpriz isimleri Kvitova ve Kanepi çeyrek finalde eşleşti. Bu ikiliden birinin yarı final görmesi çok çok büyük iş. Aynı şekilde Pironkova'nın çeyrek final görmesi de kariyeri açısından müthiş bir başarı. Gerçi onun kurası hakikaten çok şanslıydı ama 4 maçınıda set vermeden kazanması takdire şayan.

Jankovic'te hem sırtındaki problemden hem de sanırım bir hastalığı varmış o sebeple yokları oynadı bugün. Vera'nın rakibi Clijsters şimdi. Şu eşleşmenin galibi lütfen final oynasın diyorum. Bir kez daha Williams'lar finali görmek istemiyorum..

0 yorum: