8 Eylül 2010 Çarşamba

Dokuzuncu günün ardından

*Bayanlarda 2 çeyrek final mücadelesi vardı. Geçen yılki muhteşem geri dönüşü ile turnuvayı kazanan Kim Clijsters , final yolunda adım adım ilerlemeye devam ediyor. Tenisi bırakmasının ardından geri dönüşü sonrası zaman zaman yaşadığı 2.set sorununu dün Stosur karşısındada tekrarlamasına rağmen 3sette kazanarak yarı finale yükseldi.
Günü diğer maçında ise kardeşinin turnuvada olmaması nedeniyle , nerdeyse ailesini tek başına temsil etme görevine soyunan Venüs , formda isimlerden Schiavone'ye set vermedi. Abla Williams'ın özellikle servislerinin etkinliğini rakiplerine çok sorun yaratmakta.

*Erkeklerde ise turnuvanın en çekişmeli 2maçı oynandı bugün. İspanyol oyuncuların son oyuna kadar süren mükemmel mücadelesinde 5sette Verdasco kazanmayı başardı. Setlerde 2-0 geri düşmesine rağmen , kendinin en iyi özelliklerinden biri olan asla pes etmeme ruhu yine kabardı ve geriden gelip rakibini yenmeyi başardı.
*Amerikalıların elde kalan tek silahları olan Querrey'de toplam 55 oyunun oynandığı mücadele 5sette Wawrinka'ya mağlup oldu. Genelde servis atanın oyununu kazandığı, acelerin havada uçuştuğu setler şeklinde geçen mücadele seyircilere keyifli anlar yaşattı.
*Günün diger maçlarında ise süpriz yaşanmadı. Nadal bir kez daha set vermeden rakibi Lopez'i geçerken , Youzhny'de Robredo'yu 3-1 le geçmeyi başardı.

Dasco'nun saçlarda fena :)

Skorlar;


0 yorum: