3 Eylül 2010 Cuma

Dördüncü günün ardından



Erkeklerde Djokovic, Federer, Fish ve Soderling üçer sette rakiplerini geçerken bayanlarda Sharapova'da iki sette üçüncü tura yükseldi.

Dün maçlar devam ederken attığım posttan sonra sürprizler gelmeye devam etti. Bayanlarda Capra'dan sonra ikinci büyük sürpriz Shuai Peng'den geldi. Çinli raket 8 numaralı seribaşı Radwanska'yı 3 sette geçmeyi başardı.

Jankovic ise tahmin ettiğimin aksine Lucic karşısında üç sette de olsa kazanmayı başardı. Bunda Lucic'in yaptığı 60 basit hatada epey yardımcı oldu.

Erkeklerde günün sürprizleri Gasquet ve Nishikori'den geldi. Japon raket Nishikori, formsuz Cilic karşısında 5 saati bulan 5 setlik bir galibiyet aldı ki baya güzel bir maç oldu. Gasquet ise bir diğer formsuz isim Kolya'yı 3 sette geçti. Belki büyük bir sürpriz değil ama 3 setlikte bir galibiyet beklemiyordum.

Bir diğer güzel maçta yakından takip ettiğim Berankis'le Melzer arasındaydı. Berankis'in burada sürpriz yapabileceğini düşündüğümü daha önce söylemiştim. Genç Litvanyalı maçı 5. sete taşıdı ama maalesef koparamadı.

0 yorum: