8 Ekim 2010 Cuma

Yeni Dünya 1 numarası



Sevgili Caro'muz sonunda Dünya 1 numarası ünvanına kavuştu. Ve bunu son 2 yılda Grand Slam kazanmadan yapan 3. oyuncu olarak başardı. Tabii tartışmalar çıkacaktır yine.

Belirtmeden geçmeyelim, 2. sıradaki Serena bu sezon 14 turnuva oynarken, Caro 25 turnuvayla anca yakalayabildi. Kesinlikle Caro'nun başarısını küçümsediğimden değil, zaten henüz 20 yaşında, önünde uzuuun uzuuun yıllar var Grand Slam'ler için ama o zaten istikrar konusunda herkese ders veriyor.

Çin'de çeyrek finalde az önce Ivanovic'i iki sette geçti ama sakatlandığı pozisyonla da yüreğimizi ağzımıza getirdi. Bandajlayıp maçı bitirdi ama durum nedir önümüzdeki günlerde anlarız.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Çinde İvanovic geçirtti desek daha mantıklı olur.Çılgın Ana C-Woz
karşısında 44 winner,42 basit hata yaptı.Caro ise bunlara karşılık heriki konudada Ananın yarısını yapamadı:)Netice olark asıl oynayan Anaydı ama giderek düşen servis performansı sonunu hazırladı.Maç öyle yada böyle Caronun oldu ama altını çizmekte fayda var her topu karşıya geçirme sevdası Caroyu o koltukta fazla barındırmaz. Kendisini fazla riske atıyo ve işin kötü tarafı oynadığı
oyun anlayışı zerre kadar zevk vermediği gibi güngeçtikçe antipati topluyor.Bir numara için fazla pasif ve yakışıksız bir oyun.