9 Aralık 2010 Perşembe

Asya? Güney Afrika ?!?



Hantuchova'ya kendini ne kadar iyi tanıyor şeklinde özel hayatıyla ilgili sorular soruluyor..

Videonun 50. saniyesinde internette en çok hangi 3 ülkede popülersiniz diye sorulan soruya bir ton yanlış cevap verdikten sonra. Röportajı yapan arkadaş Avrupa'da değil diye yönlendiriyor ardından Hantuc bombayı patlatıyor, önce Asya mı der gibi bakıyor onay aldıktan sonra Güney Afrika(!) diyor..

Yani o görüntüyü izleyince ya Asya'yı bir ülke sandığı ya da Güney Afrika'yı Asya'da sandığı anlaşılıyor ki her iki halde de facia bir cevap =)

Sonlara doğru da kız kardeşiyle ilgili bir soruya kız kardeşim yok ki diye cevap vermesi baya komik olmuş. Sanırım adam wikipedia'ya güvenmiş ama arka plan sesi o kadar yüksek ki anlayamadım tam olarak ne dediğini. Hantuc'un sonrasında bir "no waaay" deyişi var ki ölürüm ben ona =)

Edit: Sorular, internette yer alan bilgiler baz alınarak hazırlanmış, kız kardeş sorusundaki saçmalıkta o yüzden olmuş haliyle.. Ama bu hala Asya-Güney Afrika ikilemini çözmüyor :)

2 yorum:

roland deschain of gilead dedi ki...

olay farklı...
daniela'ya kendini wikipedia'ya göre ne kadar tanıyorsun diye soruyolar aslında.
mesela en sevdiğin oyun diye soruyolar..daniela hayatımda bilgisayar oyunu oynamadım diyor ama sallamak zorunda çünkü wikipedia'da birisi daniela virtual tennis 2009 oynuyor yazmış..
yani aslında daniela sallayıp tutturmaya çalışıyor.

Berke B. dedi ki...

Hea wiki'ye göre sorduklarını kaçırmışım ama oyun olayı öyle değil.. Hangi oyunda Hantuchova'yı alarak oynayabileceğini biliyor musun diye soruluyor. O da hiç oynamadım falan diyip sallamaya girişiyor..