31 Aralık 2010 Cuma

Herkese Mutlu Yıllar


"PassingShot Blog adına herkese mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir 2011 diliyorum"

Şimdi gelelim 2011 tenis sezonundan benim beklentilerime. Öncelikle sakatlıkların az yaşandığı, bol çekişmeli bir sezon olmasını temenni ediyorum.

Efendim, erkeklerde Nadal'ın en az 2 Grand Slam kazandığı, bütün Masters'ları silip süpürdüğü, sıralama anlamında herkese tepeden baktığı bir yıl olsun istiyorum. Federer'de arada bir iki bişiy kazansın ona bir diyeceğim yok. Del Potro'nun da bomba gibi bir dönüş yapmasının yanı sıra yakından takip ettiğim genç isimlerin de artık kalıcı bir yer edinmelerini istiyorum. 

Bunlardan çok daha önemlisi pek tabii ki sevgili Marsel'imizin sakatlıklardan uzak, istikrarlı bir sezon geçirmesini tüm içtenliğimle diliyorum. Umarım düşük seviyeli bir turnuvada en az yarı final, Masters'larda çeyrek final ve Grand Slam'lerde dördüncü tura kadar yükseldiği bir sene olsun istiyorum. Sezonu da 70 içinde bitirirse güzel olur :)

Bayanlarda ise hangisinin daha çok kazanmasını istediğime karar veremediğim için Masha ve Caro'nun birer Grand Slam'i paylaşmasını diliyorum. Ivanovic'in "fist pump"sız bir şekilde tekrar top 10'e dönmesini ayrıca yine yakından takip ettiğim gençlerin mental sorunlarını aşıp en azından sezonun bir yarısında istikrar yakalamalarını istiyorum.

Başta İpek olmak üzere Çağla, Pemra ve geriden gelen tüm türk tenisçilerimize de başarı dolu bir yıl diliyorum.

1 yorum:

f ı R a t dedi ki...

senin de yeni yılın kutlu olsun