11 Ocak 2011 Salı

(+18) Vesnina'nın seks kasedi !!!!!



Söylentilere göre sevgili Elena Vesnina'nın seks kasedi patlamış durumda. Henüz tamamı yayınlanmadı, ancak preview şeklinde görüntüler mevcut.

Hokey oyuncusu Konstantin Korneev'le çekildiği iddia edilen görüntülerde yüzünü göremiyoruz, sadece benzer vücut tipli biri ki sırtındaki yanık izi -Vesnina'nın genellikle giydiği omzu açık kıyafetiyle örtüşüyor- ve aynı bilekliği taktığı için Vesnina olduğu söyleniyor.

Pek güçlü bir iddia gibi gözükmüyor, Vesnina tipinde bir milyon tane hatun vardır sanırım Rusya'da =) ilerleyen günlerde kasedin tamamı yayınlanırsa anlarız herhalde..

Tabii ki görüntüleri burdan yayınlayacak halim yok, isteyen google'dan bakabilir, zaten her yere yayılmış durumda. Fotoğraf da temsilidir, görüntülerle alakası yok..

2 yorum:

kirpi dedi ki...

Bence kasedin tamami yayinlanmasin, bizler de anlamayalim.. Ne gerek var ki yani? Bu tip olaylarda genelde sizana , sizdirana yuklenilir ozel hayati hice saydi diye de, izleyenler izlemese ortada olay olmayacak zaten.

Berke B. dedi ki...

özel hayatın gizliliğinin ihlali konusu bambaşka bir olay, o konuyu tartışmaya gerek yok..

Ama tabii son düşüncenize katılmakla beraber, bunun çok ütopik olduğunu da göz önünde bulundurmak lazım. Günümüzde bilgiye bu kadar kolay ulaşılabilirken, dünyanın hiç bir yerinde böylesine bir kollektif bilinçlenmenin gelişeceğini sanmıyorum..