18 Ocak 2011 Salı

İkinci günden kısa kısa


İnsan okulu bitirip de işe başlayana kadar okulun değerini bilemiyor hakkaten. Sabahlara kadar izlediğim Grand Slam günlerini özledim, şimdi iş yerinde o da fırsat bulursak gizli gizli live stream arıyoruz, acıyorum halime..

Bu vesileyle yeni bir etiket yaratma vakti de geldi. "Kısa Kısa" adı altında günün öne çıkan olaylarını değerlendirmeye alırız, zaten gelip bunu yazdığım vakit yeni günün başlamasına 6 saat kala oluyor haliyle uzun uzun şeyler yazıp çizmenin de anlamı kalmıyor..

- Kuralar çekildiğinde ilk turun kuşkusuz en merakla beklenen maçı Hewitt - Nalbandian'dı. Beklentileri fazlasıyla karşıladı. 5 setlik 5 saatlik bir maç oldu, Hewitt adına kaçan 2 maç puanı da işin draması.

- Cilic'e atıp tutuyorduk Young karşısında çok rahat bir galibiyet aldı. Soderling'de keza öyle. Nadal'ın rakibi 6-0 5-0'da, Murray'inki 3. sette maçtan çekildi.

- Del Potro'nun 15-13'le kazandığı ilk set tie break'i izlemeye değer. Tsonga 0-2'den dönmeyi başardı ama ilerisi için pekte olumlu bir ışık vermedi.


- Makarova'dan zamanın da pek umutlu olduğumu söylemiştim, işte böyle maçlar yüzünden kendisini takip etmeye başlamıştım. Ana'ya üzüldüm tabii de, para atışını kazanınca bile fist pump yapacak diye korkuyorum artık :) şaka bir yana benim için kim kazanırsa sevineceğim bir maçtı..

- Bayanlarda sonucuna şaşırdığım tek bir maç dahi yok, sakin bir gün oldu diyebilirim. Larsson'un kötü oyunu biraz şaşırttı. Sanırım ona gereğinden fazla güveniyorum. Greta Arn'da MJMS'e yenilerek özüne döndü.

0 yorum: