19 Ocak 2011 Çarşamba

Kısa kısa 3. gün


- Federer, belalısı Simon karşısında bu kez 5 sette de olsa kazanmayı başardı. Bunda tabii 3. setle birlikte düşen servis performansı da etkiliydi.

- Bugün genelde favoriler birer set bıraktı, Djokovic, Berdych, Monfils, Troicki bunlar arasındaydı.

- Verdasco vs Tipsarevic maçı günün en iyi maçı oldu sanırım, İspanyol tenisçi 2 maç sayısı çevirip 0-2'den kazanmayı başardı. Yalnız çevirdiği 2. maç sayısı muazzamdı. Bulursam videosunu koyarım direk.. Ha ama eklemeden geçmiyeyim, Nando olm tam bir apaçisin ya..

- Aslan parçası Nishikori'de Mayer'i 4 sette geçmeyi başardı, epey bir insanı yanılttı. Onu izlemeye devam edin, bu sene cidden sıçrama yapacak, inanıyorum..

- Wawrinka'da özel hayatındaki çalkantılara rağmen tenise ne kadar odaklandığını her geçen gün biraz daha gösteriyor. Bir diğer şaşırtan isim de Malisse, Xmen 3. turda Federer'le karşılaşıyor, dört gözle bekliyorum..

- Venus'de maç içinde yaşadığı sorunlara rağmen yine kazanmayı başardı, bakalım nereye kadar gidebilecek.. Henin'de keza ilk turda bir sallandı ama Baltacha karşısında kendisini buldu.

- Bayanlar açısından çoğu maç temiz geçti, Masha, Vika, Sveta, Li ve Caro iki setlik galibiyetlere imza attılar. Schiavone'de ikidir sekiyor, artık elenme vakti geldi böyle kazanmaya devam ederse bir GS daha kazanacak diye korkmaya başlıcam =)

- Evet onu sona bıraktım ama bugün beni çok üzdü. Wicky'den bahsediyorum, işte en korktuğum şey bu.. Bir gün iyi bir gün kötü görmeye dayanamıyorum. Groth'u yenip, Sevastova'ya bu şekilde kaybetmek olmaz, biraz istikrar rica ediciiim..

0 yorum: