20 Ocak 2011 Perşembe

Kısa kısa 4. gün


- Bayanlarda erkeklere nazaran temiz bir günü geride bıraktık. Sürpriz namına birini seçiceksek Cornet'in Martinez Sanchez'i elemesini seçebilirim. Onun dışında Benesova'nın Kirilenko'yu, Halep'in Kleybanova'yı elemesi her ne kadar 2 seri başı da olsa sürpriz değildi.

- Vera'cığımız da formda Bojana'nı geriden gelerek 3 sette geçmeyi başarmış. Bojana gerçekten iyi bir grand slam geçirdi diyebiliriz.

- 7 numaralı seribaşı Jankovic elenerek, turnuvadan elenen en yüksek seribaşı olmayı başardı. Sürpriz mi? Kesinlikle değil..


- Nadal, Sweeting karşısında ter atarken Soderling, Tsonga, Cilic, Murray ve Ferrer'de üçer setlik galibiyetlere imza attı.

- Nishikori'den sonra bir diğer aslan parçası Berankis'de Nalbandian karşısında resmen şov yapıyordu ki Nalbandian daha fazla dayanamayıp maçı yarıda bıraktı. Favori gençlerim çok çok iyi bir grand slam geçiriyor, 2011 onların yılı olacak..

- Yine genç ve parlak bir isim Raonic'de, Llodra'yı 3 sette devirdi, çok önemli bir galibiyet, bu maçı kazanabileceğini düşünüyordum da üç sette olması büyük sürpriz oldu.

- Avustralyalıların yeni gözdesi Tomic'de Lopez karşısında üç setlik bir galibiyet aldı. Ne oluyor yahu bütün gençler şov yapıyor.. Tenis adına harika bir Avustralya Açık geçiriyoruz..

0 yorum: