15 Mart 2011 Salı

Alkışlar Peer'e :)



Kızlarımıza en sevdikleri şarkı sorulmuş, kimisi tak diye söylerken kimisinin aklına bişiy gelmemiş, Peer kırosu da müzik dinlemiyorum demiş, yuhannes be kardeşim..

Ana'yı da konuşurken dinlemek istemiyorum ya, ağzına vurasım geliyor bir tane, bir tek bana mı itici geliyor ?!?

Bu arada blogger'la ilgili sorunlarda bitti zannediyorduk ama bugün yine koca koca kırmızı yazıları gördüm sitede dns kullanmama rağmen, şimdi giriyor ama anlamadım.. Her neyse yakın bir zamanda wordpress'e taşınma planları yapıyoruz, gerçi wp'nin kapatılmayacağı ne malum..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Oynanan oyunla ilgili yorumlarınızı
da arada görmek isteriz.Blog aşırı derecede yüzeyel yaklaşım içinde ve
yapılan esprilerde bana göre son derece başarısız.Yorumumu ister yayınlayın ister yayınlamayn sadece bunu iyi niyetli bi eleştri olarak kabul edin lütfen.

Berke B. dedi ki...

Bizde sansür yok rahat ol :)

Maçları izleyebilsem yorum da yaparım da yok yani vaktim napabilirim.. Sadece istatistiklere bakarak yorum yapıp komik duruma mı düşeyim..

Üniversitedeki kadar boş vaktim yok, gazetecilik falan da yapmıyorum, sürekli içiçe değilim..

Ayrıca haber sitesi falan değil bu, sadece bir tenis blogu, dediğiniz türden yayınları yapan bir sürü websitesi var onlara bakabilirsiniz.. En iyi yorumları burda bulabilirsiniz gibi bir misyonumda yok kafama ne eserse onu blogluyorum.

Ha sen blogu yüzeysel buluyo olabilirsin ona bişiy diyemem, ben maçları izliyorum yorum da yaparım diosan al sana açık açık teklif ediyorum, mailden ulaş bana ekliyeyim seni, yaz hergün..

Özgür A. dedi ki...

Oynanan oyunla ilgili yorum yapabilmemiz için maçları izlememiz lazım. Okulu - işi gücü olan insanlar olarakta hergün onlarca maçın yer aldığı turnuvaları sürekli takip etmek kolay olmuyor. Ama önceki entry'lerdede görmüşsünüzdür takip ediyorsanız blogu , izleyebildigim maçlarla , özellikle grand slamlerde bir çok mücadeleyle ilgili olarak detaylıca maçlardan bahsediyoruz.

Espri konusunda görecelidir , biz kendimiz gülebildigimiz yazıları buraya yazıyoruzki , bizi takip edip gülen insanlar olduğu gibi , gülmeyenlerde çıkar. Amacımız güldürmek değil , bu blog tenis haberleri - gelişmeleri ve bilgilerimizle karaladığımız bir mekan. Okuyan insanı sıkmaması bizim dileğimiz , yoksa skorları koyup geçeriz livescore siteleri gibi.