10 Nisan 2011 Pazar

Kısa..Kısa


- Eski 1 numara Safina, bu hafta baya da iyi tenis oynarken yine sakatlıkla dağıldı. Maçtan ve sonrasında turnuvadan çekilen Safina, antrenmanda yine acı duyunca İspanya'ya doktoruna gitmiş. Durumu tekrar çekilecek MR'dan sonra belli olacakmış.

- Haftanın dikkat çeken isimlerinden biri Vesnina oldu. Geçtiğimiz ay Indian Wells çiftler şampiyonluğuna ulaştıktan sonra -düşük profilli de olsa- Charleston finaline yükselmeyi başardı. Vesnina'ya üzülmemek elde değil, bu kariyerinin 5. finali. Henüz şampiyonluk tadamazken rakibin Wozniacki olması işleri hiçte kolaylaştırmıyor.

- Bir diğer dikkat çeken isim Romen Begu oldu. Bu haftaya kadar bu seviyede bir tek ana tablo maçı dahi kazanamazken bu hafta elemelerden gelip finale yükselmesi çok çok büyük bir çıkış. Yarı finaldeki 3 saati aşan Kuznetsova galibiyeti harikaydı. Ama o da Vesnina gibi şansız zira finalde rakip son dönemin formda ismi Azarenka..

- Ve bir de bahsetmeden geçemiyeceğim Kei Nishikori var. Ne kadar sevdiğimi blogu takip edenler biliyor zaten. Kariyerinin 2. şampiyonluğu için, Japonya için, Sweeting'in karşısına çıkıyor. Evde Japon bayrağı açmış durumdayım..

0 yorum: