26 Haziran 2011 Pazar

Bu Hafta Ne Giysem?

Wimby'de ilk hafta geride kaldı malumunuz. Turnuvada kim ne giymiş bir göz atalım. Kim sınıfta kaldı kim geçti?:)



Yorumlamaya Bethanie ile başlayayım dedim. Aslında kapanışı onunla yapmak daha mantıklıydı ama neyse:)
Zaten bu bayanın giydiği kıyafetler malumunuz biraz şey...Farklı. Bu kez de durum değişmedi. Allah'tan leopar desenli filan giyemiyor Wimbledon'da kurallar gereği. Swet'indeki beyaz tennis topları, püsküller dikkat çekici ki hanım ablamızın da niyeti o yönde zaten. Ben yine de kendisine yakıştırdığını düşünüyorum. Bir de utanmadan puan vericem kendisine. 10 üzerinden 5,5.




Azarenka sadeliği seviyor zaten. Saçındaki bantta artık klasiği oldu ama ben hala sevemedim o bantı. 10 üzerinden 6.







Aslında Halep'te eleştirilecek bir yan yok. Yani klasik adidas çizgisinde. Fotoğrafını buraya almamın nedeni geçirdiği ameliyatın güzel görünmesine yaptığı artı etki. Göğüs küçültme ameliyatından sonra gerçekten gözü rahatsız etmiyor hatta sevimliliğe terfi etti diyebilirim. 10 üzerinden 4.

Serena ablamızın da bir tarzı var malum. Kalçalarını olduğundan 2 kat daha büyük gösteren eteklerden vazgeçmiyor. Kendisine yakıştırıyor yine de. Kıyafetin göğüs detaylarını sevmedim. Kolejli süveteri havasında. 10 üzerinden 5,5.

Abla Venüs'ün ilginç kıyafetleri kortlara geri döndü. Fotojenik olmayan bir kıyafet ama çıplak hissi veren kıyafetinden kat kat iyidir. 4,5.



Lisicki'nin kıyafeti de sade ama ayak bileklerindeki bantlar da onun farklılığı. Zaten kızımız güzel, yakışıyor vesselam. 10 üzerinden 5.



Bartoli etekleri hareketli kıyafetleri seviyor. Hoplayıp zıpladıkça tiril tiril olmasından hoşlanıyor sanırım. Yerinde de duramıyor tabi. Topladığı saçlarını da örse filan hiç fena olmaz hani. 4,5.


Krilenko ne giyse üzerinde asil duruyor. McCartney'den ayrıldıktan sonra klasik adidas'tan fazlasını giymedi ama yine güzel, yine asil. Puanı 6.



Bu sene bana göre Stella McCartney biraz tembellik ediyor. Krilenko'ya hazırladığı kıyafetler daha bir güzeldi ama Woz için tasarladıklarını, üzerinde fazla uğraşılmamış buluyorum ben. Elbisenin üst kısmı göz yoruyor, alt kısmının dümdüz inmesinin yanında. Zaten kızımızın üst kısmı kalın. Alt tarafı hareketli kıyafetler daha çok yakışır kendisine diye düşünüyorum. Puanım 6,5.

Sharapova'nın bu yıl ki Wimby kıyafetleri geçen yıllara nazaran daha sade, üzerinde daha az uğraşılmış hissi veriyor. Ama tasarım ne kadar sade olursa olsun Masha'nın üzerinde gösterişli bir hal alıyor. Kıyafetin yaka detayını sevmesem de bu kızın üzerinde çuval görsem beğenirim galiba. 7.Ana'ya söylenecek pek birşey yok. Adidas özelikle Ana'ya yakışmayacak kıyafetleri özenle tasarlıyor, üretiyor sanırım. Kıyafet neresinden bakarsan bak kötü. Göbeği varmış izlenimi veriyor ve etek boyu da bir parmak kısa kalmış. Olmamış. 4 .



Skiyavone'ye söyleyecek sözüm yok. O şort olmaktan çıkıp,don olma yolunda büyük gayretlerle ilerleyen şeyini görmezden geleyim diyorum olmuyor, gelmesem başka türlü. Giydiği markanın etekleri de ayrı bir felaket. Balonlaşıyor maç boyunca, paraşüt etkisi yapıyordur bu zıplayan ablamıza, mümkün. Puanım 3.

4 yorum:

mehmet kerim dinar dedi ki...

lisicki için "ne giyse yakışıyor" demişsiniz sonra 10 üzerinden 5 vermişsiniz , oldu mu şimdi? :)) bence mattek'in kıyafetlerin tam bir çılgınca , vika'nın özellikle son zamanlardaki kıyafetleri oldukça güzel ,(özellikle RG 'deki mor renkli kıyafeti yakışmıştı ona) halep ise aslında onun geçirdiği ameliyatlar önemsiz gibi gözüküyor fakat insan vücudu için hayati tehlike içeriyor! , caroline wozniacki ise RG'deki yenilgisinin ardından (moral bozukluğu ile) wimbledon için kıyafetlerine fazla önem vermedi . masha'da wimbledon'daki beyaz kıyafet zorunluluğundan dolayı sade olmayı tercih etti ,francesca ise , güzel kıyafetler giymesinin veya seçmesinin , kendisini çok da güzel göstereceğine inanmadığı için , böyle değişik şeyler seçebiliyor yada çoğunlukla seçiyor ve giyiyor diyelim

Çid. dedi ki...

Hepsinin psikolojisini çözümlemişsin ne dyeyim:D
Masha'nın geçen yıllardaki kıyafetleri de beyazdı ama fazlaca dikkat çekiciydi. Lisickiye ne giyse yakışır ama yakışmasına puan vermedim:)

Berke B. dedi ki...

Ben Masha'nın 2009 kıyafetini çok beğenmiştim, blogda da bahsetmiştim hatta;

http://passing-shot.blogspot.com/2009/06/maria-goddess-sharapova.html

Çid. dedi ki...

Hele bir 2008 kıyafeti vardı adına smokin dedikleri:) Kudryavtseva Masha'yı eledikten sonra; kıyafetine, amiyane tabirle, gıcık olduğu için hırslandığını ve Masha'yı elediğini söylemişti:) Akabinde özür de diledi tabi nike'dan:)