27 Haziran 2011 Pazartesi

Erkekler Çeyrek Finalleri


Erkeklerde de adım adım bildiğimiz dörtlüye doğru gidiyoruz. Günün maçı olarak baktığımız Del Potro - Nadal maçı belki tenis olarak iyiydi ama istediğimiz drama dozunu alamadık. 
Rafa'nın ilk üç sette tek bir servis dahi kıramadan iki set almış olması maçı bitiren taraf oldu adeta. Günün maçı ise kuşkusuz Lopez - Kubot maçıydı. İki set geriye düşen Lopez, önceki turlardaki servis performansına yaklaşınca maç da doğal olarak döndü. 4 saat 18 dakika süren maçı kazanan Lopez, böylelikle Murray karşısında az olan şansını da kaybetmiş oldu.

Murray de beklentimin aksine oldukça temiz bir maç çıkardı. Prens William ve yeni prensesimiz Kate Middleton'da maçı izleyenler arasındaydı. Murray maç sonu röportajında geleceklerini bilseydim traş olurdum diyerek sempatiklik hanesine +1 puan yazdırdı. Üstüne bir de gidip yanlarına kusura bakmayın biraz terliyim demiş :) Bu arada Kate'de hakkaten prenses be kardeşim, onu görünce hayata küsüyorum :)

18'lik Tomic'de tarih yazıyor, Malisse'yi üç sette rahat geçti ve 1986 Boris Becker'den bu yana Wimbledon'da çeyrek final gören en genç oyuncu olmayı başardı. Maalesef Djokovic karşısında şansı yok..

Roger'da turnuvadaki ilk setini Albay'a kaybetti. İlk sette servis kırma şansı dahi elde edemeden tie break'te kaybedince nooluuyor dedik ama çabuk toparladı majesteleri. Tsonga'yla güzel bir maç oynayacak..

4 yorum:

Çid. dedi ki...

Berke'cim, drama dozundan kastını tam olarak bilemiyorum ama Nadal sol ayak bileğinden saatlandığında ben sinirden kumandanın tuşlarını yiyordum:)

Berke B. dedi ki...

Yani evet bir problem oldu ilk sette ama sonra çıkıp çatır çatır oynadı. Ben ciddi bişiy değildir diye düşünüyordum ki maç sonrası turnuvadan çekilebileceği falan konuşuldu..

Bakalım bugün belli olacak durumu..

kirpi dedi ki...

Tendonunda sıkışma olmuş, o yüzden ağrı hissetmiş ama kalıcı hasar oluşmamış.

Berke B. dedi ki...

Evet, bakalım Fish karşısında görücez tam olarak ne durumda olduğunu.. Umarım dedikleri gibi bir şeyi yoktur..