27 Haziran 2011 Pazartesi

Kadınlar Çeyrek Finalleri


Wimbledon kadınlarda dördüncü tur maçları sürprizlerle tamamlandı, günün sonunda Serena, Venus ve Wozniacki turnuvaya veda eden isimler oldu.

Williams'ların ne kadar hazır oldukları tartışılırdı zaten ama özellikle Venus'ten daha iyisini bekliyorduk. Pironkova geçen sene olduğu gibi Wimbledon'da tarih yazmaya devam ediyor. Sezon boyunca yokları oynayıp burada patlaması da ayrı bir hoş. İşin enteresan yanı geçen sene de Venus'ü aynı skorla geçmişti.

Bartoli'den açıkçası bir galibiyet bekliyordum, her ne kadar hazetmesem de çim kortta hiçte fena oynamıyor. Tabii bugünkü galibiyetinde Serena yetersiz ayak hareketleri, sağa sola savrulan basit hatalarıda fazlasıyla yardımcı oldu.

Bir ilginç sonuç da Cibulkova'dan geldi, Caro'yu yenmesini pek olası görmüyordum ama zorlu üç set sonunda yenmeyi başardı. Ne diyelim Caro utansın kendinden artık.

Çeyrek final eşleşmeleri beni hem heyecanlandırıyor hem de korkutuyor. Heyecanlandırıyor çünkü çok sevdiğim isimler finale çok yakın, ama bir yandan da hiç olmayacak bir final de karşımıza çıkabilir.

Olur da Sharapova / Lisicki vs Azarenka / Kvitova şeklinde bir yarı final ve final tablosu oluşursa, kim kazanırsa kazansın sevinirim.. Tabii Sharapova kazanırsa ayrı =)

1 yorum:

mehmet kerim dinar dedi ki...

her şeye rağmen Serena'nın bartoli karşısında çevirdiği 3 maç puanındaki ruhsal tavrı, bütün sporcular ve herkes tarafından örnek alınmalı bence