17 Haziran 2011 Cuma

Pre-Wimbledon Party


Kızlarımızın bir çoğu yine zevksiz kıyafet ve abartılı saç modelleriyle karşımıza çıkmışlar. Bir kaç oyuncu daha vardı da koymaya gerek duymadım.

En ilginç kıyafet tabii ki Mattek-Gaga'dan geldi. Lady Gaga'nın stilisti hazırlamış kıyafetini, ben çimden yapma bir kıyafet bekliyordum, o tenis toplarını tercih etmiş..

Benim beğendiğim kıyafetler -bu işten hiç anlamamakla beraber- Masha, Ana, Pironkova ve Cirstea'nınki oldu. Partinin en kötü giyineni ise açık ara Cornet, arka bahçedeki pazar kahvaltısına katılır gibi giyinmiş.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben de bu işin uzmanıyım diyemem fakat okuduğum birçok yabancı site en iyileri Sorana ve Lisicki olarak göstermiş,Haklı duruyorlar:)İkisinin haricinde Serena Williams normalde iyi giyinen biri iken bana burda fazla özensiz geldi.Vesnina saçı,makyajı kıyafeti itibariyle güzel görünüyor.Pironkova gecenin en şaşırtan isimlerinden kıyafetine bayıldım.Ana'nın sade kıyafeti hoş,saçı makyajı itibariyle ise gecenin en güzel kızı.Maria da güzel duruyor fakat takı konusunda cıvıtmış.BMS adlı şahsa sölenecek lafım yok kadın bildiğin medya maymunu ve durumdan acaip memnun fakat parti gecesi Cornet'ye çok küfür salladığına eminim çünkü ne yapsa Fransızın parti kılığının! gölgesinde kaldı:):)

mehmet kerim dinar dedi ki...

cornet için sizin düşündüğünüzün tam tersini düşünüyorum . bence tek güzel kıyafet onun ki , diğerlerinde bir anormallik gördüm :)

Çid. dedi ki...

Ben en çok Lisicki'yi begendim, harbiden hoş olmuş :) Yalnız burdan skiyavone abimiz yani şey ablamız bizi duyuyosa bişe söyleyeyim:
-Ablacım yani iyi güzel giyinmişsinojeleri sürmüş, topukluları takmışsın -ki o altına yapmış çocuk yürüyüşünle onlar üzerinde nasıl dengede durdun ayrı konu- az biraz makyaj yapsaydın be ablacım, iki renk menk bişe sürünseydin. Oldu mu öyle?

Çid. dedi ki...

Akgül ablacım da naap'mış öyle ya. Hayır para kazanamıyor mu dicem... Bilemedim şimdi.
Biri de caroline kardeşimize bir zahmet giyinmeyi öğretsi yahu, tamam yaşı küçük, lisicki'nin de küçük, cristea'nın da küçük.
Bengü sahne kıyafetlerini ihtiyacı olanlara dağıtıyormuş, söylesek mi napsak?

Berke B. dedi ki...

Lisicki'yi de beğendim evet, sade şık, zaten şeker gibi hatun ne giyse yakışır :p

Schiavone böyle giyinsin canımı yesin ya, aman diyeyim makyaj falan yapınca çok fena bişiye dönüşüyor, gayet kendi tarzında hoş olmuş hatta diye düşünüyorum..

Akgül yok orada, başka bi yerde mi gördünüz ? Ya da kimle karıştırdınız acaba ?

Çid. dedi ki...

Akgül derken Shvedova'yı kastettim aslında ama Akgül yazdığımın farkında değilim. Geçen yıl kuzenim görüp kendisini Akgül ablasına benzetince ismi Akgül kaldı bizim evde:) Ben de Akgül yazınca tabi akıllara amanmuratorda ablamz geldi:)
Schiavone' için düşünüyorum düşünüyorum bir çözüm yolu bulamıyorum. Tamam makyajlı kötü ama makyajsız hali de ortada, bilmem ki napsak:)