29 Haziran 2011 Çarşamba

Rüya gibi yarı final



Başımıza taş yağacak, dün gece bahsettiğim yarı final dörtlüsü kazasız belasız kazanıp birbirleriyle eşleştiler. İşte şimdi WTA'yi tekrar sevmeye başladım..

İlk korta çıkan Masha oldu ve Cibulkova'ya nefes aldırmadan maçı bitirdi. Ardından Lisicki, ikinci sette maç için servis atarken choke'lasa da yorgun gözüken Bartoli karşısında final setini rahat aldı.

Geçen senenin yarı finalistleri bu kez yarı final için karşı karşıya gelirken Kvitova ikinci set tie break'inde adeta saçmaladı. 4-1 öne geçip, şanslı bir lob puanını kaybettikten sonra 3-4 tane üstüste forehand hatasıyla seti hediye etti ama o da Lisicki gibi rahat bir final seti çıkardı.

Ve son olarak korta çıkan Vika, ilk oyunu kaybettikten sonra önce bir yağmur diye mızmızlandı neyse ki yağmur şiddetini arttırdı da haksız çıkmadı. Merkez korta taşınan maçta o da Masha gibi rahat bir galibiyet çıkardı.

Final için şanslı görünen taraf Masha ve Vika. Yine de ne olursa, kim kazanırsa kazansın ben üzülmicem. Gönlüm tabii ki Masha'dan yana..

1 yorum:

Çid. dedi ki...

Azarenka'yı tanıdğım ilk andan beri sevmişimdir aşırıya kaçmamakla birlikte. Ama lütfen ama lütfen şu sevinme şeklin değiştirsin, yakşmıyor.