25 Haziran 2011 Cumartesi

Yağmurlu beşinci gün notları


Yine yağmur nedeniyle bir çok maçın aksadığı Wimbledon'da dünden bugüne kalan iki maçta Ferrer, Harrison'u Tomic de Andreev'i 5 sette devirmeyi başardı.

Günün sürpriz sayılabilecek sonucu Feliciano Lopez'den geldi. Aslında çok da büyük bir sürpriz sayılmaz zaten Roddick neredeyse hiç hazırlanmadan geldi, sürpriz olan kısmı Lopez'in etkileyici servis performansıydı.

Günün diğer maçlarında Murray, Melzer ve Gasquet galip gelen taraf oldular.


Günün gerçek sürprizi ise Slam'den slam'e iyi tenis oynayan Tsvetana Pironkova'dan geldi. Geçen sene yarı finalde üç sette kaybettiği Zvonareva karşısında rövanşı iki sette aldı. Şimdi rakip geçen sene çeyrek finalde elediği Venus Williams..

Kendi adıma bir güzel sonuç da Wickmayer'den geldi. Kuznetsova'yı üç sette geçen Belçikalının rakibi Kvitova, pff iki taraf içinde zor ama güzel bir maç olacak.

Azarenka, formda Hantuchova'yı üç sette saf dışı bırakırken, Masha'da Robson karşısında zorlansa da iki sette sonuca gitti. Masha ilk seti 1-4'den çevirmeyi başardı.

Rusların yükselişteki ismi Pervak'ın Petkovic galibiyeti kendisi adına çok önemliydi, biraz istikrar sağlarsa çok yetenekli hatun..

Günün diğer maçlarında da Caro, Petrova, Bartoli ve Peng kazanan isimler oldu.

0 yorum: