1 Kasım 2008 Cumartesi

Garip İşler


Sezonun son Master Series turnuvası Paris Masters'da bugün çeyrek final heyecanı vardı, heyecan vardı da herkesin hevesi kursağında kaldı desek yeridir herhalde.

Herşey Federer'in sırtındaki problemi bahane edip turnuvadan çekilmesiyle başladı ki Federer kariyerinde ilk kez bir turnuva sırasında çekilmiş oldu.

Son dönemin en formda ismi Andy Murray, David Nalbandian'a 7-6(3) 6-3 ile yenilerek turnuvaya veda etti ama enteresan olan Murray'in sandalye hakemi Pascal Maria'ya yaptığı itiraz oldu; Murray, saha kenarındaki fotoğrafçının 1. ve 2. servisleri arasında yer değiştirmesi sebebiyle rahatsız olduğunu dile getirdi..!

Üçüncü çeyrek final maçında herhalde Rafael Nadal'ın gönlü, Federer'in çekilmesine razı olmadı ki Davydenko karşısında 1-6 kaybettiği ilk set sonunda dizindeki sakatlık sebebiyle o da maçtan çekildi.

Günün son maçında bu kez sahneye Tsonga'yla Roddick çıktı ama baş rol Fransız seyircisindeydi. Ev sahibi Tsonga maçı 5-7 6-4 7-6(5) ile kazanırken seyircilerin Roddick'e olan davranışları hiçte hoş değildi. Teniste seyirci her zaman maçın içinde olabilir ama Fransızlar bir türlü dozunu tutturamıyor.

Velhasıl-ı kelam garip işlerin olduğu bir gün oldu. Yarı finallere bakınca turnuvaya olan ilgimi yitirdim açıkçası, şampiyonda ilk eşleşmenin galibi olacaktır büyük ihtimalle..

Yarı Final Eşleşmeleri;
Nikolay Davydenko vs David Nalbandian
James Blake vs Jo-Wilfried Tsonga

0 yorum: