21 Ekim 2009 Çarşamba

İsveç'te seks skandalı..!


Aslında haber bir kaç günlük, detaylar ortaya çıkınca yazayım diye bekliyordum ki gerek olmadığına karar verdim. Aşağıda buna da değinicem..

Olay bu hafta Stockholm'de ki turnuva için İsveç'te bulunan 2 yabancı oyuncunun Sheraton'da para karşılığında escort bayanlarla birlikte olmak istemelerinden ileri geliyor.

İsveç Hukukuna göre para karşılığı bir bayanla birlikte olmak yasakmış, enteresan olan parayı alanın değil de verenin cezalandırılıyor olması. Ha bu tarz kabahat türünden suçlar için "itiraf dilekçesi" imzalanırsa dava açılmıyormuş yanlış anlamadıysam, bu 2 oyuncunun bu dilekçeyi imzalayıp imzalamadığı belli değil tabii.

Farkettiyseniz bilinen tek şey olaya 2 oyuncunun karıştığı ve bunların yabancı oluşu, polis tarafından verilen bilgi bununla sınırlı. Pazar günü olayı duyunca isimler ortaya çıkar diye bekledim ama nafile. Bizde olsa oyuncuların kimliği açıklanmakla kalmaz, bütün haber bültenlerinde aileleriyle canlı bağlantılar kurulup daha nasıl rezil ederiz diye düşünülürdü.

Oyuncuların kim olabileceği konusunda çeşitli söylentiler var tabii, en çok konuşulan isim Ernests Gulbis oldu. Pim Pim Johansson geçen gün blogunda Gulbis'in kendisine itiraf ettiğini yazdı. 2 gün sonra da bu kısmı sildi blogdan, heheh herhalde ne yaptığının farkına varamadı ilk anda. Olaydaki 2. kişinin de Gulbis'in antrenman partneri olabileceği konuşuluyor.

Diğer bir söylenti de olaya Simone Bolelli ve Juan Monaco'nun karıştığı yönünde, buna gerekçe olarakta Bolelli'nin kişisel sebeplerden dolayı turnuvadan çekilmesi öne sürülüyor.

Olay bundan ibaret, Pim Pim, Gulbis diye yazdıysa doğrudur diye düşünüyorum. İşin garip yanı bu oyuncuların hiç birinin bu iş için para ödemesine gerek yok =) Bir değişiklik olsun istediler herhalde..

0 yorum: