25 Ocak 2011 Salı

Çeyrek finaller #1

-Çeyrek finallerin ilk gününde bizi şaşırtan bir sonuçla karşılaşamadık. Dünya 1numarası Caro , Kuznetsova harbinden sağ çıkmayı başarmış Schiavone'yi 3settede olsa geçti. Yorgunluktan nerdeyse ayakta duramıcak durumdaki İtalyan oyuncuya karşı Caro'nun oyunu pek iç açıcı olmadı. Bugunku maçında Petkovic'i 2sette geçen Li ile karşılaşıcak Caro yarı finalde ve açıkçası sezona çok sıkı giren , iyi durumdaki Li karşısında Caro'nun işi çok zor olucak.


-Wawrinka karşısında dominant bir oyun sergileyen Federer , 3sette zorlanmadan kazanırken , tüm maç boyunca sadece 1kez bp şansı tanıdı rakibine. Ufukta bir Rafa - Fedex finali görünürken , Federer bunu düşünmediğini adım adım her maçı yaşadığını soyledi , ancak bu finalin ihtimalinin ne kadar yüksek olduğununda farkında olduğundan bahsetti.

-Berdych karşısında sadece 2.sette zorlanan Novak , 3sette maçı bitirmeyi başardı ve Federer'in yarı finaldeki rakibi oldu. Geçen yıl 5kez karşılaşan bu 2liden Novak 1kez ondada 5sette galip çıkmıştı. Bakalım bu sezona nasıl bir giriş yapıcak.

0 yorum: