1 Mayıs 2009 Cuma

Adım Adım...


Evet Sabine Lisicki belki bugün kaybetti ama bir kez daha hayran bıraktı kendisine, Stuttgart'ta Jelena Jankovic'e üç sette mağlup olurken... WTA standartlarının çok üstündeki servisleri, geriden iki taraftan da vurduğu muhteşem winner'lar ve mental gücüyle çok büyük bir star potansiyelini içinde barındıran Almanların 1 numarası, bugün tribünlerin de büyük desteğini aldığı mücadelede, turun belki de en iyi savunma yapan oyuncusuna karşı çok küçük nüanslarla kaybetti. Jankovic, rakibinin winner'larından sonra "nerede buna son vereceksin?" dercesine bakışlar atarken, o birbiri ardına muhteşem puanlar oynamaya devam etti ve 4-2 geride olduğu ikinci seti 7-5 kazanmasına karşın son sette tecrübeli rakibine üstünlük sağlayamadı. (7-5 5-7 6-3) Ancak Charleston şampiyonu, Bollettieri'de geçirdiği ölü sezonun ardından kendisine hayran bırakmaya devam ediyor.

Tabii Jelena'nın da hakkını yemek olmaz, çok çok kötü girdiği sezonda Barcelona'da elde ettiği şampiyonluk ve hafta sonu Fed Cup'ta aldığı iki galibiyet Sırp tenisçinin özgüvenini yerine getirmiş ve bugün en iyi oyunlarından birini oynadı. Burada Porsche'un sahibi olması normal sonuç olacak gibi gözüküyor.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Sorun o degil de Ipek nasil kaybetti cok feci oldum. Ipek'e abimle koca kortta almanlara karsi destek yapmak hem zevkliydi hem de zordu...
iPEKler sadece 2 puanla kaybetti :(

Umarim üzerindeki bu ugursuzlugu sona erdirir.

Lisicki cok iyi bir yetenek. Schynder a karsi hem biz hem de o cok eglendi cok iyiydi. Gelecegin yildizlarindan biri. Almanlar tenisi sevecek artik :=)

Auf geht's Sabien Auf geht's :=)

Bu arada Kuznetsova geri cizgide iyi, Jankovic ise orta kortta cok iyi korkunc sabirli...

Ömer S. dedi ki...

Malesef, super tiebreak'lerde yüzü bir türlü gülmüyor İpek'in..

Oradan izlenimlerinizi her zaman bekleriz :)