8 Eylül 2009 Salı

Bayanlarda Çeyrek Finaller




Son Grand Slam Amerika Açık tek bayanlarda çeyrek finale çıkan isimler belli oldu. Sürprizlerle geçen Amerika Açık'ta son 8'e top 8'den yalnızca Serena Williams girebildi.

Çeyrek finallerin ilk gününde Pennetta, Zvonareva karşısında ilk seti kaybettikten sonra ikinci sette de 5-6 gerideyken 4 maç puanı çevirdi, tie break'te de 4-6 geriye düşen İtalyan raket 2 maç sayısı daha çevirerek sete noktayı koydu. 6 maç puanından yararlanamayan Zvonareva final setinde adeta dağıldı.

WTA Tour'a dönüşünden sonra üçüncü turnuvasını oynayan Kim Clijsters'da, Venus'ü 3 sette geçip son 8'e adını yazdıran isim oldu. Serena Hantuchova'yı, Na Li'de Schiavone'yi 2'şer sette geçmeyi bildi.

Dün gece tamamlanan çeyrek final maçlarında ise bir önceki turda Russian Killer dediğimiz Melanie Oudin lakabının hakkını verdi ve 4. Rus rakibinide 3 sette saf dışı bırakmayı başardı.

Bir başka Rus Kuznetsova'yı 3 sette geçen Wozniacki kariyerinin ilk Grand Slam çeyrek finaline ulaştı ve Oudin'in rakibi oldu. Çok güzel bir maç bizleri bekliyor burada.

Tablonun üst kısmı ise 2 sürpriz ismi karşı karşıya getirdi. Wickmayer, önceki turda Safina'yı eleyen Kvitova'yı 3 sette geçerken, K. Bondarenko ise Dulko'yu double bagel'le geçmeyi başardı.

0 yorum: