30 Mayıs 2010 Pazar

Üçüncü turun ardından



Roland Garros'da üçüncü tur maçları bir maç hariç tamamlandı. Havanın kararması nedeniyle yarına kalan maçta Sharapova ve Henin setleri paylaştı. Bu ara kime yaradı derseniz Henin derim sanırım, Masha ikinci sette maça dönmek için iyi bir performans ortaya koydu ve final seti için avantajlıydı.

Erkeklerde iki enteresan bir de beklenen bir sürpriz vardı. Turnuvaya neredeyse hiç hazırlanmadan gelen Roddick'in burada oldukça iyi tenis oynayan Gabahvili karşısında kaybetmesi beklenen sürprizdi, belki 3 sette bitmeyebilirdi..

Melzer'in Ferrer'i, Ginepri'nin Ferrero'yu geçmesi ise bana sürpriz oldu. Ginepri de toprakta kendisinden beklenmeyecek derecede iyi bir turnuva geçiriyor. Querrey ve Starece'den sonra 5 sette Ferrero'yu geçmek Amerikalı raket için oldukça olumlu bir sonuç.

Bayanlarda son dönemin formda ismi Rezai, Petrova'ya yenilerek turnuvaya veda etti. Serena, Stosur, Jankovic ve Peer yoluna devam eden isimler oldu.

4. turla birlikte maç kalitesi de gittikçe yükseliyor. Venus - Petrova, Pennetta - Wozniacki, Serena - Peer, Cilic - Soderling, Murray - Berdych ve Verdasco - Almagro maçlarına imkanınız olursa göz atın derim..

0 yorum: